تبلیغات
پزشک تندرستی Pezeshke tandorosti - بهترین پیتزا کدام است؟
 
درباره وبلاگ
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

پزشک تندرستی Pezeshke tandorosti
پارسی را پاس بداریم
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM
پیتزا یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای دنیاست، اما باید قبول کنیم مضرات زیادی نیز دارد. متهم ردیف اول آن سوسیس و کالباس،....
پیتزا یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای دنیاست، اما باید قبول کنیم مضرات زیادی نیز دارد. متهم ردیف اول آن سوسیس و کالباس، با یک درجه تخفیف متهم ردیف دوم پنیر پیتزا و آخرین متهم خمیر آن است که از آرد سفید صفر تهیه می‌شود و گاهی بیشترین حجم پیتزا را به خود اختصاص می‌دهد، اما متاسفانه چون این غذای مخلوط سه تا چهار بار در هفته مورد استفاده نسل جوان قرار می‌گیرد قصد داریم بهترین و بدترین نوع آن را مورد بررسی قرار دهیم و به شما توصیه می‌کنیم مصرف بهترین نوع پیتزا را به یک یا دو بار در ماه کاهش دهید.

پیتزای مخصوص یا پپرونی؟

پیتزای مخلوط و مخصوص تقریبا هر دو پایه یکسانی دارد با این تفاوت که در پیتزای مخصوص و ویژه علاوه بر سوسیس، کالباس، فلفل سبز و قارچ از گوشت چرخ کرده یا سویا و گاهی زیتون و برخی ترکیبات دیگر هم استفاده می‌شود. این پیتزا به دلیل حجم بالای پنیر و فرآورده‌های گوشتی مورد تائید متخصصان تغذیه نیست، اما از پیتزای پپرونی که پایه اصلی آن سوسیس و پیتزای چیپس و پنیر ـ بدترین نوع پیتزاست ـ بهتر است. این پیتزا 1200 تا 2000 کالری و هر تکه آن 300 کالری انرژی دارد.

پیتزای گوشت و قارچ یا سبزیجات؟

پیتزای گوشت و قارچ از پیتزای مخلوط و مخصوص بهتر است، اما به پای پیتزای سبزیجات‌ نمی‌رسد. ترکیبات این پیتزا اگر به گوشت مرغ، قارچ، فلفل سبز و برخی سبزیجات خشک خلاصه شود در شمار پیتزاهای سالم قرار می‌گیرد، زیرا می‌تواند نیاز پروتئینی بدن را تامین کند. بهتر است این پیتزا به صورت خانگی تهیه و گوشت آن از پیش کبابی یا آبپز شود. اما بهترین انتخاب، پیتزای سبزیجات است که متاسفانه چون بخوبی طبخ نمی‌شود و ستاره‌های مشهوری همچون سوسیس و کالباس در آن جلوه‌نمایی نمی‌کند و اغلب خمیر آن رطوبت سبزیجاتی مانند قارچ، ذرت، هویج، نخود و گوجه‌فرنگی را به خود می‌گیرد و شکل و شمایل وسوسه‌کننده‌ای ندارد، باب میل نسل جوان نیست. در مورد پیتزاهای دریایی نیز باید گفت این پیتزا را با ماهی و میگو طبخ می‌‌کنند و مورد قبول متخصصان است.

چربی پنیر پیتزا به اندازه دنبه مضر است

اما نکته مهم آنکه در تمام پیتزاها پنیر به کار می‌رود. این پنیر از نظر میزان پروتئین و کلسیم با پنیر معمولی یکسان، اما سه تا پنج برابر پرچرب‌تر و به اندازه پیه و دنبه مضر است و مصرف درازمدت آن در غذاهای مختلف می‌تواند موجب بروز پرفشاری خون شده و افزایش چربی خون موجب تنگ شدن رگ‌های اصلی و غذادهنده قلب شود. به همین دلیل می‌گوییم مصرف بهترین نوع پیتزا را به یک یا دو بار در ماه محدود کنید .

همراه پیتزا، سبزیجات و پس از آن میوه بخورید

ویتامین C تنها ریزمغذی کارایی است که می‌تواند اثر مخرب ترکیب سرطانزای نیتروزآمین را که حاصل ترکیب نیترات سوسیس و کالباس با اسیدآمینه بدن است، در دستگاه گوارش تقلیل دهد. به همین دلیل سبزیجاتی همچون فلفل دلمه‌ای، سالاد کاهو یا کلم با چاشنی آبلیمو یا آبغوره، گوجه‌فرنگی تازه، زیتون سبز یا سیاه، ذرت و نخودفرنگی یا انواع میوه‌ها بخصوص مرکبات، پس از صرف پیتزا یا فرآورده‌های گوشتی توصیه می‌شود، اگر هم میوه و سبزی در دسترس نبود، می‌توانید از آبلیموی تازه یا چای که مدر و دفع‌کننده سموم بدن است، استفاده کنید.




نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


شنبه 25 شهریور 1396 08:15 ق.ظ
I read this paragraph completely about the difference of newest and
earlier technologies, it's amazing article.
سه شنبه 14 شهریور 1396 06:24 ق.ظ
Hey there! This is my first visit to your blog! We are a
team of volunteers and starting a new project in a community in the same
niche. Your blog provided us beneficial
information to work on. You have done a outstanding job!
چهارشنبه 18 مرداد 1396 08:47 ق.ظ
Howdy this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually
code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding know-how so I wanted to get advice from someone with experience.
Any help would be enormously appreciated!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


 
 
برچسب ها
پیوندها
آخرین مطالب